Privatlivspolitik

Privatlivspolitik


Når du som svarperson deltager i undersøgelser på din-mening.dk er du sikker på, at dine oplysninger behandles fortroligt af os.


Dine oplysninger hos os


Vi forsøger ikke at afdække ("tracke") din identitet gennem brug af IP-oplysninger, cookies eller lignende.


Hvis du i et givent spørgeskema selv afgiver oplysning om dit navn, email eller lignende personidentificerbare oplysninger, for eksempel i forbindelse med konkurrencer, eller fordi du gerne vil kontaktes, så sikrer vi, at disse oplysninger automatisk slettes i vores systemer efter to år. Du kan altid få oplysning om, og kræve slettet, sådanne oplysninger som vi måtte have registreret om dig.


Dine oplysninger hos vores kunde-virksomheder


Vi gennemfører ikke selv undersøgelser via din-mening.dk, dvs. at der er altid en kundevirksomhed der har bestilt undersøgelser som du deltager i på din-mening.dk.


Disse kundevirksomheder får de indsamlede svar udleveret, incl. eventuelle personidentificerbare oplysninger som du måtte have afgivet.


Kundevirksomheden garanterer i det enkelte tilfælde, at den lever op til den enhver tid gældende lovgivning om persondata.

Hvis du ønsker oplysning om og evt. sletning af dine persondata hos kunde-virksomheden skal du rette henvendelse til denne virksomhed.


Det vil altid fremgå i undersøgelser via din-mening.dk, hvem kundevirksomheden er, og hvordan du kan kontakte denne.

Specielt om konkurrencer


Spørgsmål til konkurrencer, præmier, udtrækning og lignende skal altid rettes til kunde-virksomheden